Nevşehir'de, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk yaralandı.

Kaza, Nevşehir merkez Cevherdudayev mahallesi vatan caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir merkez Cevherdudayev mahallesi vatan caddesi ve yasemin sokaktaki kavşağın birleştiği yerde iki otomobil çarpıştı. Kazada yol kenarındaki aydınlatma direği devrildi. Araç içerisinde bulunan bir çocuk hafif şekilde yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yaralı çocuk ilk müdahalelerinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.  

Muhtar Keten, Kaza Olan Sokaklara Hız Kasisi İstedi

Yasemin Sokak’ta meydana gelen ve bir kişinin yaralandığı trafik kazası sonrasında, Cevherdudayev mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten, özellikle bazı kavşaklarda ve sokaklarda önlem alınması gerektiğini söyledi. Konuya ilişkin mahalle sakinlerinin şikayetlerinide alarak Nevşehir Belediyesi Muhtarlık Müdürlüğüne kaza fotoğrafları ile birlikte gerekli dilekçemizi teslim ettik dedi.

Muhtar Keten, Nevşehir Belediyesi Muhtarlık Müdürlüğüne yazdığı dilekçesinde, Mahalle içerisinde ki sokaklarda araç sürücülerinin suratli araç kullandıklarına dikkat çekerek,‘’Gerek Park ve Okul yolu sokaklarımızda ve gerekse konutların çok olması nedeniyle hem yaya, hem de araç trafiği fazla oluyor. Bu nedenle de yaya ve araç trafiğinin güvenliği açısından önlem alınması, acilen hız kesici kasislerin konulması gerekmektedir’’ dedi.  

Muhtar Keten, Bugün yaşanan kazayada işaret ederek; "Nevşehir merkez Cevherdudayev mahallesi vatan caddesi ve yasemin sokaktaki kavşağın birleştiği yerde kaza oldu.Şöför kardeşlerimiz ve özellikle Gençlerimizin aşırı hız yapılmaktadır. Mahalle muhtarı olarak kaza yapan kardeşlerimize geçmiş olsun   dileklerimi sunuyorum" dedi.