Aslı Yağmur ve Ali Ender KULAK çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir Eğitim camiasının saygın ailelerinden KULAK ve İnegöl'den AKÇAY ailelerinin biricik evlatları Aslı Yağmur ve Ali Ender çifti hafta sonunda Ürgüp Perissia Otel Salonunda gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Aslı Yağmur ve Ali Ender Kulak çifti çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. 


Nevşehir Eğitim camiası bu düğünde buluştu...

Davetlileri kapıda karşılayan Akçay ve Kulak aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Nevşehir, Yozgat, Aksaray, Ankara, İnegöl, Kars ve İstanbul'dan katılımın olduğu düğün törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ile iş adamları, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci ve Nevşehir eğitim camiasından çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Oldukça heyecanlı görünen Aslı Yağmur ve Ali Ender Kulak alkışlar içerisinde salona girerken, düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. 

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü Nejat Kulak "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Gecenin kahramanı Aslı Yağmur ve Ali Ender Kulak çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak Aslı Yağmur ve Ali Ender Kulak Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.