Nevşehir Gençlik Merkezinden gönüllü gençler, Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesinde ikamet eden Necati Alevli'yi evinde ziyaret etti.

350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ yaptığı açıklamasında; "İyilik Ağacı Projesi ile Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve 350 Evler Mahallesi Muhtarı olarak ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Muhtar Bağbuğ gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin şu açıklamalarda bulundu.; Bugünki ziyaretimiz Mahallemizin Ulu çınarlarından Sayın Necati Alevli beye yapıldı. 
Necati beyin samimi ve güzel olan sohbeti mükemmeldi. Gerek bizlere verdiği nasihat gerekse şefkat dolu sohbetinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. 

Ziyaretimize, sevgi ve merhamet timi'ne üye olan Gönüllü gençlerimiz, Gamze Köseoğlu, Sevda Pelit, Hava Yaren Taman, Büşra Balu, Göksu Çaglıyan, Esra Kaplan, Medine Atlı Gençlik Merkezi Lideri de eşlik ettiler.

Gönüllü gençlerden Gamze Köseoğlu ziyarete dair düşüncelerini şu sözlerle anlattı; "Bugün benim için çok özel bir gündü, çünkü çocukluk hayalim olan yaşlıları ziyaret ediyorduk. Ben belli bir yaş dönemine kadar büyükanne ve büyükbabası ile yaşamış birisiyim bu yuzden yaşlılar benim için çok kıymetlidir. Necati amcayı ilk defa ziyaret edecektim hatta bir yaşlıyı ilk defa ziyaret edecektim yol boyu çok heyecanlı olduğum için muzik dinleyerek kendimi sakinleştirmeye çalıştım.

Bu anlamlı günün güzel geçeceğini hissetmiştim. Bana bir şeyler kazandıracağını biliyordum ve öyle de oldu. Necati amca benim için çok özel bir yere sahip oldu çünkü Necati amca benim çocukluk hayalimin başlangıcıydı... Onun gülümsemesini hiçbir zaman aklından çıkarmayacağım. O çok iyi kalpliydi bize güzel öğütlerde bulunmuştu. "Insanoğlu kafasına koyduğunu ve bunu yapacağım dediği her şeyi yapar" demişti bu sözü asla unutmayacağım. Hayallerimize ve kendimize inanmamız yeterli..."