İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut tarafından Nevşehir'de “Namaz ve Diriliş (Kur’an’la Yaşam) konulu konferans verilecek.

İnsanları namaza teşvik etmek ve toplumda namaz bilinci oluşturmak için Gençlik çalışmalarında göz dolduran öncü kuruluş Enderun Eğitim Vakfı ve İHH Nevşehir tarafından düzenlenecek program 6 Kasım 2018 Salı günü yapılacak. 

Namaz platformu Nevşehir organizasyonu konusunda bilgi aldığımız Baki Öncel hocamız, Nevşehir namaz platformu kurulduğundan beri duyarsız kalmamış ve özellikle gençlerimizin genç yaşta namaz alışkanlıklarını kazanması için yoğun bir çaba sarfetmektedir. ,Nevşehir İl Müftülüğümüz, gençlerle sabah namazı buluşmaları organize etmekte ve camilerde gençlik teşkilatı, gençlik komisyonları çalışması başlamaktadır...
Sivil toplum kuruluşları bu çabayı görüp, gençliği bu tür Cami eksenli çalışmalara teşvik etmelidir...

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyen ata sözümüzü hatırlayıp herkes gençlik ve namaz bilinci üzerinde yoğunlaşmalıdır. Bunun için Namazla diriliş programlarımıza devam ediyoruz...  Bu vesile ile tüm Nevşehir halkımızı "ikinci 10 yılın, ikinci proğramına" davet ediyoruz" dedi.

Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi'nde düzenlenecek program saat 20.00'de başlayacak.

Neden Namaz?
Çünkü namaz imandan sonra Rabbimizin en çok üzerinde durduğu bir ibadettir. Hz. Peygamberin hayatının ayrılmaz parçasıdır. Namaz hayatın ta kendisidir. Hiç bir şekilde terkine izin verilmemiştir. Buna rağmen günümüz Müslümanlarının en çok ihmal ettiği kıymetini bilmediği bir ibadettir. Dolayısı ile karşımıza iki sonuç çıkıyor. Namazını kılmayanlar ve kıldığı halde gereken önemi vermeyenler.
NEVŞEHİR için ikinci NAMAZLA DİRİLİŞ programlari
5 KASIM SAAT 20:00 ÜRGÜP
6 KASIM SAAT 20:00 NEVŞEHİR MERKEZ

Namazla Diriliş

Tarih: 6 Kasım 2018 Salı
Saat: 20.00
Yer: Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi
Konuşmacı: İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut
Düzenleyenler: Enderun Eğitim Vakfı ve İHH Nevşehir