Nevşehir'de eski bir binanın dış cephesindeki dökülen sıvalar tehlike saçıyor. Nevşehir merkez Kasaplar Çarşısı,Cami cedit mahallesi Keçeciler Caddesi üzerinde ki bir işyerinin binasından dökülen beton parçaları, esnafı ve kaldırımdan yürüyen vatandaşları tehdit ediyor. Öyleki, Zaman zaman Beton parçalarından yoldan geçen araçlar da nasibini alıyor. Kaldırımda yürüyen vatandaşlara zarar vermemesi için esnaflar, yoldan geçen vatandaşları tehlikeye karşı uyarıyor.

Hatırlanacağı gibi Geçtiğimiz günlerde aynı adreste meydana gelen olayda yolda yürüyen bir kişi, binanın yüzeyinden düşen sıva parçaları ile başından yaralanarak ölümden dönmüştü.

Esnaf ve vatandaşlarımız FİB Haber Merkezine ihbarda bulunarak “ Bu bina büyük bir tehlike saçıyor. Binadan kopan beton parçaları insanların ve arabaların üzerine dökülüyor” diye yetkilileri uyarıyor.

Nevşehirli bir esnafımız ; "Yolda yürünmüyor kardeşim. Çoluğumuz çocuğumuz buradan bihaber geçiyor. Başlarına bişey gelse bunun hesabını kim verecek. Buna çözüm bekliyoruz" şeklinde şikayetlerini dile getirdiler.

Diğer bir vatandaşımız ise “ Bir zaman sonra tekrar binadan sıva parçası düşecek olası bir kazada yaralanmaya sebep olabilir. Bir an önce tedbir alınmasını istiyorum. Yetkililerden bu duruma müdahale etmelerini rica ediyorum “ dedi.

Kaldırımda yürüyen vatandaşlara zarar vermemesi için esnaflar, yoldan geçen vatandaşları tehlikeye karşı uyarıyor.