Volkan Doğan, Merve Kahraman ile hafta sonu Nevşehir'in Avanos İlcesi ERTAN'S GARDEN Adlı Mekanda düzenlenen düğün töreniyle sonsuzluğa imza attı. 

Kahraman ve  Doğan Ailesinin en mutlu günlerinde Nevşehir'in Avanos İlcesi ERTAN'S GARDEN tesisi doldu doldu taştı.

"Kahraman ve  Doğan Ailelerinin En Mutlu Günü" Avanos Kızılırmak sahil yanındaki mekanda gerçekleştirilen düğünde davetliler oturacak yer bulmakta güçlük çektiler.


"Nevşehir Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu"

Düğüne TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Halim Çakır, BSM Grup Yön. Kur. Bşk. Beynur Korkmaz, Kardelen Koleji Yönetim Kur. Bşk. Yücel Menekşe, Alvatan Turizm Yön. Kur. Bşk. Halil Tetik, Nevşehir Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran, Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Bşk. Mehmet Eren, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici
ile siyaset  iş adamları, Nevşehir sağlık camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhteşem bir atmosferde düğünün gerçekleşeceği  alana giren genç çifti dostları dakikalarca ayakta alkışladı.  

Merve & Volkan DOĞAN Çiftin nikahı Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce tarafından kıyılırken, şahitliklerini ise Nevşehir Avanos İlcesınde ERTAN'S GARDEN Adlı Mekanda Nikah Şahitliklerini TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Halim Çakır, BSM Grup Yön. Kur. Bşk. Beynur Korkmaz, Kardelen Koleji Yönetim Kur. Bşk. Yücel Menekşe, Alvatan Turizm Yön. Kur. Bşk. Halil Tetik, Derinkuyu Bld.Bşk. Ahmet Balcı, Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Bşk. Mehmet Eren yaptılar.


Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Davetliler gece boyunca Değerli Sanatçı Mine Gez’in söylediği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde sahnede gönüllerince eğlendiler.

Düğün esnasında dostları çiftimizi biran olsun yalnız bırakmadı.  Düğünde konuklarını selamlayarak bir konuşma yapan Damadın Abisi Aynı Zamanda Aile Büyüğü Adına Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Sekreteri İşadamı, Elk. Müh.Halil DOĞAN, “Sevgili dostlar, kıymetli misafirler İstanbul ,Bursa ,Ankara ,Adana ,Hatay ,Şanlıurfa ,Mardın ,Şırnak ,Sudi Arabistan, Mugla ,Kırsehir ,Kayseri'den Gelen Bürokratlar, Belediye Başkanları, Stk Başkanları Ve İsmini Sayamadığımız Türkiyenin Dört Bir Yanından Gelen Misafirlerimize, Telgraf Ve Çelenk Göndererek Bizleri Bu Mutlu Günümüzde yalnız Bırakmayan Tüm Büyüklerimize şahsım, çiftimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından genç çift tebrikleri de kabul etti.  Düğünde Takı merasimi tam manasıyla görülmeye değerdi.Yaklaşık 1 saate yakın süren takı mersimlerinde davetliler adeta Takı takmak için yarış haline girdiler.

Bu en mutlu gününde "Merve & Volkan DOĞAN Çiftinin muhteşem düğün törenlerinin sunumunu FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı yaparken,  FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimlerinde Doğan çiftini bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan çok sayıda davetliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.  

Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Sekreteri İşadamı Elk. Müh. Halil Doğan'ın kardeşi Volkan Doğan, Merve Kahraman'nın düğününde çok renkli görüntüler yaşandı. Düğünde misafirlere ikram edilmeden önce Avanos Kızılırmak toprağı ile yapılan
 Meşhur Desti Kebap'ı Genç çift tarafından kırılarak servis yapılırken, katılımcılar tarafından uzun süre alkış topladı. Düğünde katılım gösteren tüm çocuklar düğün boyunca Palyaçolar tarafından eğlendiler.

Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğünde gerçekleştirilen havai fişek gösteri ilgiyle izlendi. UNESCO tarafından Dünya kültür miras listesi arasında yer alan Kapadokya'nın göbeği Avanos Kızılırmak nehri kenarındaki ERTAN'S GARDEN Adlı Mekanın bahçesinde şimdiye kadar görülmemiş bir Organizasyona imza atan FİB Ajans Organizasyon yine farkını tüm konuklarına yaşattı.  

FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Merve ve Volkan DOĞAN çiftinin düğünü tüm katılımcılar tarafından bu yılın Düğünü olarak değerlendirildi.

Merve ve Volkan DOĞAN çiftine FİB Ajans Organizasyon olarak bir ömür mutluluklar dileriz…

Şimdi sizleri düğünden renkli görüntüleri paylaşıyoruz.











FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...! Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...
Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın.  

ALO :0 384 212 9 444
0 532 627 28 74