Nevşehir'de 2 araç yolun çökmesi sonucuyla oluşan çukura düştü.  

Edinilen bilgilere göre, Emek mahallesi kervan sokakta sabah saatlerinde yolda çökme meydana geldi. Biri hafif ticari araç, diğeri minübüs yolun bir kısmının çökmesi sonucu çukura saplandı. Her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Çevre sakinleri durumu polis ve belediyeye bildirdi. Çukura düşen araçlar ekipler tarafından çıkarılması için çalışma başlatıldı. İlk olarak çekici ile yapılan çalışma başarılı olamayınca bu kez olay yerine vinç çağrıldı.

Gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşayan mahalle sakini vatandaşlar araçların çukurdan çıkartılma çalışmalarını meraklı bakışlarla izlediler. Polis ve Belediye ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı. Uzun süren çalışma neticesinde çukura düşen araçlar vinç yardımıyla çıkartıldı. Çukurdan çıkarılan araçlarda hasar meydana geldiği belirtildi. Nevşehir Belediyesi ekipleri, açılan çukurun kapatılması için çalışma başlattı.

Öte yandan yolda oluşan çökme nedeniyle o muhitte bulunan 13 araçta mahsur kaldı.

Nevşehir Emek mahallesi kervan sokakta geçtiğimiz günlerde etkili olan aşırı yağışların oluşturduğu sel sonrası parke taş yolların altının boşaldığını belirten mahalle sakinleri, durumu defalarca söylememize rağmen 1 haftadır maalesef ilgilenen olmadı. Sonuç ortada şeklinde konuştular.

Araçların çukura düştüğü anlar mahalle sakinlerinin cep telefonlarına işte böyle yansıdı.