Hayal ettiğiniz bir Umre'ye gitmeye HAZIR MISINIZ?  Elçi Tur, 27 Şubat 2019 Çarşamba günü umrecilerini Nevşehir Kapadokya havalimanında direk olarak kutsal topraklara götürüyor. En son Nevşehir'den umre'ye giden vatandaşlarımızın Beytullah'tan selâm ve dualar gönderdiler.

Tam 35 yıllık tecrübesiyle sektöründe fark oluşturan Elçi Tur inanılmaz fiyatlarla umre'ye gitmek isteyen herkesi 27 Ocak 2019'da Nevşehir'den, Cidde'ye uçuyor...

Allah dualarımızı kabul etsin...

Hac ve umre alnında hizmet veren Elçi Tur Nevşehir Genel Müdürü Hasan Hüseyin Karakaya, "Elçi Turizm, İnanç Turizm olarak Nevşehir şubemizle bir ilke imza ataraktan Kapadokya Havalimanından Cidde Havalimanına direk uçuşu 27 Şubat 2019 Çarşmaba günü gerçekleştirmekteyiz." dedi.

Dünya hayatının en kutsal ve en Anlamlı yolculuğuna yapılan ziyaretlerin sektöründe lider ismi Elçi Turizm Firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya, deneyimli din görevlileri eşliğinde hac ve umre programı düzenlediklerini ifade etti. Karakaya, kutsal topraklarda hac ve umre ziyareti için plan yapan herkesi Elçi Turizme davet etti.

Hayatımızı ve dünyamızı değiştirecek yolculuk için Haydi bu Umre'ye beraber gidelim.

Umre kayıtlarımız  27 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir... 

işte hayatınızı değiştirecek kutsal topraklara bu yolculuk için acele edin.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 - 0 535 458 89 32
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/

Umre, Müslümanların Kâbe´yi hac mevsimi dışında ziyaret etmelerine denir. Zaten umre´nin anlamı da ziyaret demektir. Fıkhî tanımı, hac gibi bir zamana bağlı olmadan ihrama girerek Kâbe´yi tavaf, sa´y etmek, tıraş olmaktır. Umre kelimesi Kuran ve hadiste geçer. Kuran´da: “Haccı ve umreyi Allah için tam yapın” şeklinde olan ifade, hadiste: “İki umre, arasındaki küçük günahların kefaretidir” şeklindedir. Umre yapmak, Hanefî ve Malikî mezheplerinde sünnet, Şafiî ve Hanbelî mezheplerinde farzdır. Yaşamın herhangi bir anında yapılabilir. Hac ve umreyi peş peşe yapmak tavsiye edilmiştir…