Nevşehir de düzenlenen muhteşem organizasyonla Nevşehir Emniyet Sürücü Kursu ismiyle yeni bir sürücü kursu açıldı. Çok modern bir şekilde dizayn edilen ve görkemli bir açılış ile hizmete giren Nevşehir Emniyet Sürücü Kursunun açılışı tekbir ve dualarla yapıldı.

 

 

Kurucusu ve İşletme Sahibi Mustafa Akçalı tarafından Nevşehir’in en yeni en kapsamlı ve en modern çizgilerle dizayn edilen Nevşehir Emniyet Sürücü Kursunun açılışına Siyaset,İş Dünyası ile çok sayıda vatandaş ilgi gösterdiler.

 

Yine açılışa Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak,Nevşehir İl Gıda Tarım Müdürü Sayın Okan Yılmaz,Nevşehir İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, NEVESOB Başkanı İsmail Ördü,Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner,SGK Müdür Yardımcısı Mehmet Kutay, Nevşehir Şöforler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı  Mustafa Düzgün,Mobilyacılar Marangozcular ve Karosörcüler Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz,MHP eski İl Başkanı Alkan Kararmaz,Eski Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ersan Erkut,İş Adamı Durmuş Sonugelen,Hüseyin Ertaş, Mehmet Cingil,Adnan Zağlanmış, Mustafa Kurt, Ahmet Ertaş,Mustafa Ertaş,Kadir Pınarbaşı,Murat Sonugelen, Enderun Eğitim Vakfı Rauf Denizler, Mali müşavir Şerafettin Arslan,Emekli Öğretmen Rıfat Varol,Hamit Şişman,Nevşehir Esnaflarından Eczacı  Ali Kemal Öncül,Ergün Akün,DİPA AVM Yener Erdoğan,Şahin Kafalı,Yılmaz Uğraklı Nevşehir Trafik Tescil müdürü ile Nevşehir de görev yapan sürücü kursları sahipleri, daha isimlerini sayamadığımız çok sayıda davetli teşrif ettiler.

 

 

Hafız Mahmut Kemikkıran ın duası ve  kurban kesimiyle başlanan açılışın ilk konuşmasını Nevesob Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen yaparken Nevşehir Emniyet Sürücü Kursunun Kurucusu Mustafa Akçalı da yaptığı konuşmasında Açılışa katılan tüm değerli konuklarımıza hoşgeldiniz diyor ve teşekkür ediyorum dedi.

 

Nevşehir Emniyet sürücü Kursu açılışında misafirlerinden gelen çok sayıdaki Çelenk ve rekor sayıdaki Canlı çiçeklerle adeta çiçek bahçesine dönüştü.

 

 

Nevşehir Kapucubaşı Mahallesi yeni Aksaray Caddesi Borsa kavşağı Cumhuriyet Meydanı No:4/2 adresinde hizmete giren Nevşehir Emniyet Sürücü Kursunun Açılış Organizasyonunu FİB Ajans Organizasyon gerçekleştirirken sunumlarını ise Fikret Çapacı yaptı.

 FİB Haber Merkezi olarak Mustafa Akçalı yönetimindeki Nevşehir Emniyet Sürücü Kursuna Başarılı Hayırlı bol kazançlar diliyoruz...

Nevşehir Emniyet Sürücü Kursu Açılış Videosunu Aşağıdan izleyebilirsiniz....

       “NEVŞEHİR Emniyet Sürücü Kursu

 

ADRES: Kapucubaşı Mahallesi yeni Aksaray Caddesi Borsa kavşağı Cumhuriyet Meydanı No:4/2

 Tel:0 384 213 05 05 GSM:0 532 264 92 23 

Nevşehir’den Ehliyet almak isteyenler İçin Gerekli Belgeler:

Nüfus cüzdan fotokopisi

Savcılık Belgesi

Diploma fotokopisi

Sağlık raporu

8 Adet fotoğraf

Not: Ehliyet sınıfını büyütenlerin ehliyet fotokopisi