Merhum Zeki Soyak Hocaefendi’nin Nevşehir’de görev yapan eğitimci ve esnafların desteği ile kurmuş olduğu Enderûn Eğitim Vakfı gelirini hizmetlerinde ve öğrencilere burs imkanı sağlamada kullanmak için düzenlediği kermes Enderûn Eğitim Vakfı’nın Kasaplar Çarşısı’ndaki Genel Merkezi’nin altında dualarla açıldı.

Enderûn Eğitim Vakfı’nın Kermesinin açılışı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra , Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, başta olmak üzere kamu idarecilerinim katılımıyla gerçekleşti. Enderûn Eğitim Vakfı’nın hayır çarşısında kıyafetten yiyeceğe her türlü ihtiyacınızı bulabilir hem alışveriş yapıp hem de Vakfın faaliyetlerine katkıda bulunabilirsinizTüm kardeşlerimiz davetlidir.

Ev hanımlarının yaptıkları el emeği göz nuru yiyecek ve giyeceklerden elde edilecek olan gelirler; dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitim ve öğretiminde kullanılacak hayır çarşımıza destek olmak için,Bütün Nevşehirli hemşerilerimizi bekliyoruz…

Kermesin açılışına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Enderun Eğitim Vakfı kermesini ziyaret ediyoruz. "Yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergileyen hemşerilerimizden Allah, razı olsun." dedi.