Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından organize edilen Din Gönüllüleri Birinci İftar buluşması, Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan tesislerinde gerçekleşti.

İftar programına; Milletvekil adayı Emre Çalışkan, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Nevşehir İl Müftülüğü Daire Personeli, Merkez ve Merkeze bağlı köy ve kasabalarda görev yapan İmam- Hatip ve Müezzin Kayyımlar, Emekli İmam-Hatipler, Acıgöl Karapınar Kasabası Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu erkek hafızlık yatılı Kur’an Kursu öğrencileri, Nevşehir Merkez Üftade yatılı kız Kur’an Kursu öğrencilerinin yanı sıra iftar sofrasının ev sahipliğini yapan hayırseverler ve yakınları ile davetliler katıldı.

Okunan Hatmi Şeriflerin duasını yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, davete katılanlara teşekkür ederek, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca programa maddi destek veren hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

Hayırseverler ve Din Görevlileri de bütün personele hitaben, emeklileri de içine alan böyle bir organizeye öncülük yaptığı için İl Müftüsü Yakup Öztürk’e teşekkür ettiler.