Nevşehir Bahçeli Evler Mahallesi H.Hüseyin Yüncü Camii imamı Baki Öncel, gençler için yaptıklarıyla taktir topluyor. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi çerçevesinde Nevşehir Bahçeli Evler Mahallesi Hüseyin Yüncü Camiinde gençler sabah namazında buluştu.

Sömestr tatilinde düzenlenen organizasyon kapsamında; Bahçeli Evler Mahallesi gençleri Hüseyin Yüncü Camiinde toplandı. Gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı, dua etti. Namaz sonrası kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Umudumuz gençler...

Konuyla ilgili kendisi ile görüştüğümüz H.Hüseyin Yüncü Camii imamı Baki Öncel, "Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak ve cami sevgisini aşılamak amacıyla, sabah namazı müdavimi Mahalle gençlerimizle ders öncesi kahvaltıda buluşuyoruz. Onlar, bizim yarınımız, geleceğimiz, umudumuz..." dedi.

"En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır" diyen, Öncel; “Çocukların dini, imanı, ibadetleri sevmesi, Müslüman kimliğinin pekişmesi, aynı safta omuz omuza vererek birlik ve kardeş olmaları, cemaat ruhunu yaşamaları için en güzel yol, onları özellikle karne tatillerinde, ramazanlarda camilere götürmekten geçer.

Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın desteğiyle bu çok anlamlı ve güzel kampanyamız ile inşallah tüm camilerimiz çocuk sesleriyle şenlenecek.”

Mahalle sakinleri mutlu...

Mahalle sakini vatandaşlarda memnuniyetlerini şu cümlelerle ifade ettiler; "Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen program, çocuklarımızı camiye alıştırma cami sevgisi ve namaz sevgisini kalplerinde oluşturmak amacıyla caminin kubbesi altında hocalarımızın ve çocuklarımızın bir araya gelmesi çok anlamlı oldu.  Bu kapsamda çocuklarımız milli ve manevi değerleri, peygamberleri, Rabbimiz, kitabımız ve dinimizi öğrenmiş olması biz anne ve babalar için de büyük bir mutluluk vesilesi oldu. Biz buradan geleceğimiz çocuklarımız adına büyük emek sarf eden değerli Baki Öncel hocamıza teşekkür ediyoruz" dediler.