Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Hanım Konağı bahçesinde, şehir genelindeki siyaset,iş dünyası sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya, Oktay Şımarmaz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşlar bayramlaştı. Bayramlaşmak için Hanım Konağı bahçesine gelen konuklara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Geleneksel bayramlaşma töreni, yaklaşık 1 saat süre ile devam etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Nevşehir eşrafımızla geleneksel bayramlaşmamızda; hemşerilerimizle bir arada olmanın sevincini ve bayramın bereketini paylaşıyoruz. "Milletimizin ve İslam dünyamızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum." dedi.