Nevşehir Bahçelievler mahallesi Hüseyin Yüncü camii de Cuma namazı öncesi dezenfeksiyon çalışmaları tamamlandı.

Korana virüs salgınına tedbir ve önlem kapsamında toplu yaşam alanlarında alınması gereken önlemlerin önemini yetkililer her zaman ikaz ederek uyardığı şu günlerde bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızı her zaman yerine gegirmemiz gerekiyor ... Çarşı, pazar, AVM, hastahane vb. yerlerde olduğu gibi ibadethanelerde de bu hususa önem vermemiz gerekiyor. Bu konuda Nevşehir Müftülüğümüzün aldığı tedbirler takdire şayan.

Bu tedbirler çerçevesinde bütün camilerimizde olduğu gibi Nevşehir merkez Bahçelievler mahallesi Hüseyin Yüncü camii de gerekli tedbirleri alarak düzenli bir şekilde hijyen kurallarını uygulamaktadır. Camii görevlisi Baki Öncel hoca efendinin titizlikle önem verdiği bu konu vatandaşlarımızın ibadet hanelerde huzurlu ibadet için fiziki ortam hazırlıkları dün akşam da devam etti. 

Cami dernek başkanı Mustafa Aydın'la birlikte cami dezenfekte işlerini gece geç saatlerde tamamlayarak, cuma namazı için vatandaslarımızın huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için camii dezenfekte edilerek hazırlıklar tamamlandı.