Nevşehir İl Müftülüğünün organizesinde Nevşehirli bir iş adamının sponsorluğun da Emekli Din görevlilerine iftar yemeği verildi.

 

Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde geçmiş yıllarda görev yaparken emekli olan din görevlileri iftar yemeğinde bir araya gelme fırsatı buldu.

 

            Emniyet Müdürlüğüne ait Topuzluhan Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları Ali Gülden, A. Celalettin Altunkaya, İlçe Müftüleri, Müftülük şube müdürü ile emekli din görevlileri katıldı.

 

            İl Müftüsü Yakup Öztürk yemek sonrası yaptığı konuşmada, din adına hizmet vermiş emekli din görevlilerine teşekkür etti.

 

            Davetimize zahmet edip teşrif eden emekli Din görevlilerine teşekkür eden Öztürk; “Mühim olan yemek içmek değil, mühim olan Ramazan ayı’nın Rahmet, mağfiret ve bereket ikliminde bir araya gelmek ve beraberlik olmaktır. Biz akşam bunu gerçekleştirmiş olduk” diyerek, iftar yemeğinin sponsorluğunu yapan iş adamına İl Müftüsü Yakup Öztürk günün anısına TEŞEKKÜR plaketi takdim etti.

 

            İş adamı ise; “İl Müftülüğümüzün organizesinde emekli Din görevlilerimizi bir araya getirmekten çok mutluyum. Bu heyecanı başkalarının da yaşamasını diliyorum. Bize bu imkanı bahşettiği için Allah’a hamdediyorum. Vesile olanlara da Teşekkür ediyorum” dedi.

 

            İftar programı Emekli İmam-Hatip Mehmet Yazgı’nın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.