Yüklenici firma MEDAŞ’tan Nevşehir’de ki  Elektrik kesintileri devam ediyor.Medaş tan yapılan açıklamada 11 Ağustos 2012 Cumartesi günü ilimiz Nevşehir merkez mahallelerinde tam 9 Saatlik elektrik kesintileri yaşanacağı bildirildi.

Nevşehir il genelinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı aşağıda belirtilen mahallelerde programlı elektrik kesintileri yapılacaktır. 11 Ağustos 2012 Cumartesi günü 09:00 ila 18:00 saat dilimleri arasında Nevşehir merkeze bağlı 350 Evler ve Afat Evler mahallelerinin tamamı,Raşit Bey,Cami Cedit,Cumhuriyet Mahallelerinin bazı kısmları,Arpar ve yaylaklı işhanı,Sağlık iş merkezi,SSK ve Belediye civarında programlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

 

  

Nevşehir'de Elektrik Kesintisi

 

Nevşehir il merkezinde 11 Ağustos Cumartesi günü bazı mahallelere elektrik verilemeyecek.

 

Nevşehir il merkezinde 11 Ağustos Cumartesi günü bazı mahallelere elektrik verilemeyecek.

 

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş'den (MEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 Ağustos Cumartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında 350 Evler ve Afat mahallelerinin tamamı ile Raşitbey, Cami Cedit ve Cumhuriyet mahallelerinin bir kısmında, Arpor, Yaylaklı iş hanları, Sağlık İş Merkezi, Kapadokya TV, ssk ve belediye civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

 

Elektrik kesintisi, yüklenici firmanın il genelindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak.

 

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en büyük sıkıntıları içerinde yer alan MEDAŞ elektrik kesintileri artık vatandaşın sabrını iyice taşırdı.Turistik bölgeye gelen milyonlarca insana rezil oluyoruz diyen turizmciler,MEDAŞ ın bu rezil elektrik uygulamaları ile Nevşehir’in bu görüntüsü ülkemizi küçültücü ve  üçüncü dünya ülkesi görüntüsü vermesi açısından da büyük bir prestij kaybına neden oluyor.

Trilyonlarca lira ödenerek tanıtım vizyon misyon diyerek ülkemizi dünyaya anlatırken MEDAŞ tan kaynaklanan elektrik kesintileri 2012 Dünyası ve ülkesine hiçte yakışmayan cinsten.