Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gökçetoprak köyü camiine giren kişi ya da kişiler el dokuması 4 halı ile 5 makine halısını çalarak kayıplara karıştı. Artık hem Ramazan gibi mübarek bir ayda hem de Camii gibi kutsal bir mekan da böylesine bir hırsızlık yapılması o  şahsiyetin kişiliksizliğini ortaya en güzel şekilde koyuyor.İşte bu inanılmaz hırsızlık haberimizin detayları…

Dün akşam saatlerinde camiye gelen Gökçetoprak Köyü Cami İmam Hatibi İsmail Yolalan, teravih namazını kılmak için bayanların kullandığı ikinci katta bulunan kapıyı açtı. Namaz kılınan mekanın durumuna bakmak için içeri girince içerisinde tarihi halıların da bulunduğu üst üste istif yapılmış halı yığınlarının dağınık vaziyette olduğunu gördü. Durumu cami cemaatine ve Jandarma'ya bildirdi.

Camide Gülşehir Müftülüğü yetkililerince yapılan inceleme sonrasında 4 el dokuması değerli halı ile 5 makine halısının çalındığının tespit edildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri de camide inceleme yaptıktan sonra soruşturma başlattı.