Nevşehir de tüm aileler bu haberi dikkatle okusun. Olmaz yok canım demeyin…Allah korusun sizinde kapınız her an çalınabilir.Çocuğunuzu bekleyen bu büyük tehlikeyi FİB Haber açıklıyor.

 Nevşehir,Uçhisar,Göreme,Avanos,Mustafapaşa,Gülşehir,Ürgüp ve daha bir çok beldelerimizde gençliğimiz tehlike altında.Bu korkunç ve ürkütücü tabloyu görmek gerekir ....

Okullarımızda okuyan öğrencilerimiz Eğlence yerleri özellikle turistik birimler İnternet kafeler başta olmak üzere evladınızı mutlaka kontrol edin kiminle arkadaşlık kurduklarını öğrenin ve lütfen bu konuda bildiğiniz grdüğünüz ve duyduklarınızı mutlaka paylaşın.Nevşehir Bu pislikle mutlaka mücadele etmeli....

Gençlik bizim geleceğimiz. Maalesef biz onları koruyamıyoruz.Uyuşturucu baronlarının piyonları 24 saat iş başında. Hem de öyle ki artık Nevşehir de, yanı başımıza kadar bu tehlikeyle karşı karşıyayız…

 

Her ne kadar Gerek Jandarmamız gerekse emniyet Narkotik birimi bu konuda mümkün mertebe göz açtırmayan çalışmalara imza atıyor olsalar da burada özellikle Nevşehirli Anne ve Babalara büyük iş düşüyor.

 

İstatistikler ise korkutucu boyutta. Eskiden büyük şehirlerde görülen eroin, kokain ticareti Anadolu’nun küçük beldelerine kadar dalga dalga yayıldı. Kan emiciler yurdum insanının iliklerini emmeye başladı.

 

İlköğretim çağındaki çocukları bile esrara, hapa, uyuşturucuya alıştırıp, sonra da tutsak ediyorlar. Güzel kızları, yakışıklı oğlanları kullanıp arkadaş çevresini zehirliyorlar. Tatlı alem vaatleri, gençlik partisi ayaklarıyla geleceklerini karartıyorlar.

 

Okullar açıldı. Ve yine her yerden uyuşturucu yakalandı haberleri yağmaya başladı. Bunlar kafdağının ön yüzü; bir de arka yüzü var bunların.. Yakalanmayanlar, organize olup dağıtım yapanlar, parsayı toplayıp gençleri harmanlayanlar. Kol geziyor bu vampirler şehrimizin sokaklarında..

 

Sadece Polisi Jandarması ile olacak iş değil bu konu. Tüm yetkili görevli sorumlu vatandaşlarımız istese, Öğretmen gözlese, veli takip etse bu pisliklerin alayının kökü kazınır ama...

Nedense olmuyor ve uyuşturucu kullananların sayısı her yıl katlanıp korkunç boyutlara ulaşıyor. Uyuşturucu nedeniyle 1997 yılında cezaevlerinde 3.700 olan suçlu sayısı 2008 yılında 13.000’ini geçti. Orta öğretimde her 100 öğrenciden 4'ü uyuşturucuya bulaştı.

 

 

***

 

Hepimize çok iş düşüyor hem de çok... Anne babalar aman uyanık olalım.

 

Yavrularımızı kaptırmayalım. Çünkü okulların açılmasıyla yine etrafa dağıldı bu ahlâksızlar.

 

Köşe başlarında pusuya yattı yine bu şerefsizler.

 

***

 

www.fibhaber.com İnternet Gazeteniz uyuşturucu konusunda anne babaları daha öncede ısrarla uyarmıştı.

 

Okudunuz değil mi olayın korkunçluğunu...

 

Biz yine o konuyu gündeme taşıdık. Lütfen okuyun ve okutun...Çünkü vampirler, sokak başlarında yeni kurbanlar arıyor.Nevşehir ve Nevşehir Gençliği kirlenmesin.Sağduyulu olmaya davet ediyoruz.