Hilal ve Yaşar Pınarbaşı çifti hafta sonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Düğün sonrası ise damada yapılan işkenceler bu kadarı da olmaz dedirtti. 

’Damat işkencesi’ geleneği kapsamında, Nevşehir'in Sulusaray beldesi düğün salonunda düzenlenen düğünün ardından arkadaşlarının gece yarısı evden çıkardığı damadın, başında 2 koli yumurta kırıldı, sırtına yumrukla vurularak eve gönderildi.

Düğünlerden sonra eğlence amacıyla uygulanan ’damat işkencesi’ geleneğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Ne zaman başladığı bilinmeyen ancak bazı yörelerde yıllardır devam eden gelenek geçtiğimiz gün Sulusaray düğün salonunda Hilal ve Yaşar Pınarbaşı’nın düğününün ardından da tekrar edildi.

Düğünün ardından dün gece çiçeği burnunda çiftin evine giden damadın sağdıcı ve arkadaşları Yaşar Pınarbaşı'yı dışarı çıkardı. 

Nar yolundaki evlerinin önünde damadın arkadaşları ve sağdıç tarafından Yangin tüpü, Ketçap, Mayonez, Yoğurt, Un, Şampuan, Nar Eşkisi, Sıvı Yağ, 2 koli yumurta kullanılarak işkence ve eziyet yapıldı.

Yıllardır evlenmem benim evlilikle işim olmaz diyen damat evlenince yakın arkadaşları tarafından böyle bir eğlence yapıldı. Damat eziyet sonrası 2 saatten fazla banyoda kaldığını ve elbiseleri çöpe attığını söyledi.

Düğün konvoyuna katılan araçlar ve misafirlerde nasibini aldı. Üzeri batmayan kimse kalmadı. Tüm mahalle sakinleri camlara cıktı. Apartman etkinlik sonrası yönetici ve damat tarafından yıkanıp temizlendi ...

Nevşehirli damada düğün gecesi arkadaş 'işkence'si görüntülerinin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ! 

FİB Haber merkezi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.