Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet, Ramazan Bayramı öncesi Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Nevşehir Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları ziyaret etti.

 

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet, Ramazan Bayramı öncesi Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Nevşehir Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları ziyaret etti. Ziyarete İl Müftüsü Yakup Öztürk, Dernekler Müdürü Yakup Yavuzkan ve Bank Asya Müdürü Zuhal Vurdem de katıldı.

 

Heyet üyeleri, yuva müdürü ve personelle birlikte tesisi gezerek, Bayram öncesi çocuklarla vakit geçirdi. Ziyarette, işadamları ile çocuklar arasında duygusal anlar yaşandı, hoş bir sohbet ortamı oluştu.

 

Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, GESİAD'ın böyle bir organizasyon yapmasından dolayı teşekkür etti. GESİAD üyeleri çocuklar ile sohbet ettikten sonra çocuklara Bayram harçlığı vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.