Nevşehir sanayisinde faaliyet gösteren "Solmaz Otomotiv Ve Oto Klinik" firma sahipleri topladıkları bir kamyon elbiseyi Nevşehir ‘Askıda Elbise’ Çarşısına bağışladılar.

Kampanyanın gönüllüleri adına açıklamada bulunan Fikret Şanlıbaba," Askıda Elbise mağazamıza, Nevşehir Halkımızın gösterdiği büyük destek ve teveccühleri ile bir çok kişinin elbise ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek, Bu kapsamda Nevşehirli sanayici esnaflarımız Solmaz Otomotiv Ve Oto Kilinik firmalarına Bize Bağışladıkları Bir Kamyon Elbiseden Dolayı Teşekkür Ederiz Rabbim Bu Hayrınızı Kabul Olmuş Bir Hayır Olarak Kabul Eylesin" dedi.

Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ve bir grup Nevşehirli hayırsever tarafından hayata geçirilen ‘Askıda Elbise’ projesi kapsamında açılan mağazaya ihtiyaç sahibi vatandaşların büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Nevşehir'de hayırseverler ile fakirler arasında köprü olan Askıda Elbise mağazasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler,  Nevşehir Sebze Pazarı 2 nolu kapı yanındaki merkeze,  saat 13.00-17.00 arasında bağışta bulunabilecekler.


Yaptıkları bu anlamlı bağışlar nedeniyle de tüm Nevşehirli hayırseverlerimizden Allah  razı olsun ”