Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun Projesi" ne Nevşehirli kadınlardan el emeği göz nuru destek.

Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı merkezde faaliyet gösteren yetişkinlere yönelik 'İhtiyaç Odaklı' Kur'an kurslarında eğitim gören kadın kursiyerler, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan "Yolunuz İyilik Olsun Projesi" ne el emeği göz nuruyla ördükleri atkı, bere, eldiven ve kazaklarla destek oldular.

Nevşehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 'Çocuklar üşümesin' diyerek başlatılan kampanya ya destek veren Kur'an kursu öğreticilerine ve öğrencilerine teşekkür eden Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İl Koordinatörü Vaiz Asuman Turgut, İdlib'deki çocukların kış mevsimini sağlıklı bir şekilde geçirmesi hedefiyle farkındalık ortaya koyacak bir işe imza attıklarını söyledi.

Vaiz Asuman Turgut, Kuran kursu öğreticileri Zehra Kurugöllü ve Fatma Uz, Güzelyurt Kız Kur'an kursu ve Işıksaçan Kur'an kursunda eğitim gören kadınların ördükleri atkı, bere, eldiven ve kazakları Suriye'nin İdlib kentinde ki savaş mağduru çocuklara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi'ne teslim ettiler.