Nevşehir 350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ tarafından FİB Haber Merkezi ile ilk kez Nevşehir gündeme taşınan 13 yıldır akciğer yetmezliğinden dolayı sağlık problemi yaşayan minik yavrumuzu evinde ziyaret ettik.

Nevşehir Belediyespor'u yakından takip eden minik Y.G'nin en büyük hayali biran önce sağlığına kavuşup akranları gibi koşup oynayabilmek, halı saha maçı yapmak.

Nevşehirli Y.G'nin bu sesine ilk kulak veren Göremeli genç turizmci Vehbi Köse, evinde kendisini ziyaret ederek nakdi yardımda bulundu. Köse, "Nevşehirli tüm hayırsever vatandaşlardan Y.G ve ailesine yardım ellerini uzatmalarını istiyorum. Bu çocuğun sağlığına kavuşup annesine, babasına, vatanına hayırlı bir evlat olmasını bekliyoruz. İnşallah biran evvel ameliyat olup sağlığına kavuşur ve beraber halı saha maçı yaparız. Unutulmasın ki, hayatımızın anlamı sevdiklerimizle birlikte olmak ve yaşam paylaştıkça güzel” dedi. 

"Gün Çaresizliğe Çare Olma Günüdür "

Minik yavrumuzun sesine kulak veren Muhtar Salim Başbuğ, çaresizlik içerisinde ki ailenin sorununu Nevşehirli hayırsevler ile birlikte mutlaka çözüme ulaştırılacağını ifade ederek durumu FİB Haber Merkezine iletti. Haberimiz sonrası minik yavrumuz için kayıtsız kalmayan çok sayıda duyarlı hayırsever vatandaşlarımız gerek telefonla gerekse mesajlarla yavrumuzun ailesi ve muhtarımıza ulaştılar. İlk olarak Göreme'den Vehbi Köse isimli bir genç turizmcimiz telefonla arayarak çocuğumuza yardımcı olmak istediğini söyledi. Daha sonra FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'yıda yanlarına alarak Muhtar Salim Başbuğ eşliğinde aileyi evinde ziyaret ettik.

350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ, yaptığı açıklamasında; Nevşehirli bu yavrumuz ve biçare ailemizi hayırseverelerimiz yalnız bırakmayacaklardır. Yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyoruz.

(Ailemizi ve çocuğumuzu deşifre etmemek için isimlerini yazmıyoruz.)

Allah kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın...

Haydi Nevşehir Sana Yakışanı Yap...!

Şimdi Nevşehirli minik yavrumuz tedavisi için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor... Haydi Nevşehir'im kendine yakışan yapalım ve yavrumuzu yalnız bırakmayalım...

Babası Gsm  : 0 535 794 53 81