Ramazanın bereketlendirdiği iftar sofralarımızda dostlarımızla bir araya gelmenin, lokmalarımızı paylaşmanın, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmanın manevi huzurunu yaşadık. Toplumsal hoşgörü ve dayanışma içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, merhametin, affetmenin ve muhabbet ikliminin had safhada hissedildiği 1 ayı geride bıraktık.

Ramazan ayı ibadet, bayram ise ziyaret zamanıdır. Rabbimizin bize lütfu olan bayramlar; dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerimizin yaşatılması için eşsiz bir fırsattır. Ramazan ayının ve Bayramın manevi güzelliklerinden herkesin faydalanmasını diliyoruz.

Nevşehir'in gözü kulağı ve sesi FİB Haber Merkezi Ailesi olarak Ramazan Bayramı öncesinde, ülkemizin, Nevşehirli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin bayramını en kalbi duygularımızla kutluyor, Ramazan Bayramı’nın, birliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılmasını yaşadığımız coğrafyaya ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyoruz.

FİB Haber Merkezi

Nevşehir'de anında güncel ve en doğru haberleriyle halkın sitesi olan FİBHABER.COM’a daha rahat ulaşabilirsiniz.

Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 532 384 48 50  whattsapp numarasından atın yayınlayalım.