Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden atanan Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın makam odası adeta çiçek bahçesine dönmüş durumda.

 

2007 Yılında resmen kurulan ve 2008 Yılında kurucu rektör olarak Kılıç’ın göreve başlamasından bu yana ilimizin ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan gelişimine çok önemli katkılar sağlayan Nevşehir Üniversitesinde yeni bir dönemin başlangıcı olan yeni dönemde hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul eden Rektör Kılıç’ın odası adeta çiçek bahçesine dönmüş durumda.

İlimizdeki siyasi parti başkanları ve yöneticilerinden tutunda, Sivil Toplum Örgütleri, Üniversite Yöneticileri ve çalışanlarının çok sayıda çiçeğinin makama konulmasıyla birlikte rektör makamında misafirlerin ağılanabileceği alanda epey bir daraldı.

Yeni dönemini ustalık dönemi olarak algıladığını kaydeden Nevşehir Üniversitesi Rektörü Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesinin bu dönemde önemli çalışmalara imza atacağını hemen hemen bütün misafirlerine anlatmaya da devam ediyor.

Ali Çamur