Hediyeler hayatı güzelleştiren, o en özel anları unutulmaz kılmayı başaran küçük mutluluklardır. En sevdiklerinize hediye almanın verdiği mutluluk ve huzur hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Hediye seçimi ise büyük bir özen ve ilgi gerektirir. Ancak hediye aldıklarınızın içinde biri vardır ki seçmek için bazen günler, haftalar, hatta aylar yetmez. Sevgiliye hediye seçmek herkes için zorlu bir iş haline gelebilir. İster Sevgililer Günü hediyeleri ister yılbaşı hediyesi ya da doğum günü hediyesi olsun, her biri sevgilinizi mutlu etmek için ve ona olan sevginizi göstermek için ekstra bir fırsattır. Eğer siz de sevgilinize uygun en güzel hediyeyi arıyorsanız cevabını bu yazıda bulabilirsiniz.
 
En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri
 
Sevgililer Günü için hediye seçerken kaliteli, özgün ve fonksiyonel olmasına öncelik vererek sevgilinize gerçekten seveceği bir hediye alma şansınızı arttırabilirsiniz. Sevgilinizin hobilerini, zevklerini, kullandığı ürünleri veya ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz şeyleri gözünüzün önüne getirerek hediye opsiyonları arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Bugüne özel romantik bir hediye seçmek isterseniz “Seni Seviyorum” yazılı bir çerçeve alarak içerisinde birlikte çektirdiğiniz fotoğraf ile hediye edebilirsiniz. Bu hem seçtiğiniz fotoğrafın çekildiği o özel anı ölümsüzleştirecek hem de telefondan bakmak yerine daha nostaljik bir şekilde yanı başında görebilmesini mümkün kılacaktır.
Eğer esprili bir hediye almak isterseniz eğlenceli yazılar içeren bir kupa, yılın aşkı yazılı Oscar heykeli, aşk çanı, aşk çekleri, sevgili eldivenleri, müzik kutusu, uluslararası sevgili cüzdanı, kalp şeklinde el ısıtıcısı gibi hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Sevgiliniz eğlenceli tasarımları yaratıcı bulacaktır.
 
Sevgiliye Unutulmaz Doğum Günü ve Yılbaşı Hediyesi
 
Doğum günü veya yılbaşı hediyesi olarak fonksiyonel ve şık tasarımları tercih edebilirsiniz. Fonksiyonelliği ve özgün tasarımı ile dikkat çeken kucak sehpası, ışıklı ve sesli anahtarlıklar, hatırlatıcı notluk, su geçirmez telefon kılıfı, özel tasarım telefon askısı, kredi kartlık, tablet tutucu gibi hem şık hem de pratik ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Özellikle kadınların tercih ettiği zarif tasarımlı aynalar, parfümlü mum setleri, şık çanta askıları ve makyaj çantası gibi seçenekler sevgilinizi mutlu edebilir. Erkekler için ise şık kalem setleri, cep matara takımı, puro kutusu, cüzdan setleri orijinal hediye seçenekleri olarak tercih edilebilir.
 
Üstün Kalite, Fonksiyonellik ve Danimarka'nın Eşsiz Tasarım Anlayışı Qtoo'da Bir Arada
 
Sevgilinizin zevki ne olursa olsun, Qtoo’da yer alan dünyaca ünlü tasarımcıların birbirinden özgün ürünlerinin yer aldığı koleksiyonlar arasından seçiminizi yaparak onu mutlu edebilirsiniz. Fonksiyonel, kaliteli ve yalın tasarımlar bulabileceğiniz Qtoo’da Avrupa’nın önde gelen tasarım ürünlerine 9 aya varan taksit imkanları ile sahip olabilirsiniz.
 
Kaynak: http://www.qtoo.com.tr/sevgiliye-hediye