Songül Aktaş, İftar öncesi geldikleri Sevgi Evlerinde,Sevgi Evleri bahçesinde kurulan iftar masalarını dolaşarak çocukların Ramazanlarını tebrik ederek, oruçlarının kabul olmasını diledi. Sevgi Evlerinin minik sahipleriyle akşam boyunca yakından ilgilenerek sohbet eden Songül Aktaş, iftarlarını da çocuklarla aynı masada açtı.
İftar sofrasında beraber oldukları tüm çocukları, kendi evlatları olarak gördüklerini belirten Songül Aktaş, “Sizlerin iyi şekilde, topluma faydalı insanlar olarak yetiştirilmeniz ve eğitimlerinizi tamamlayarak buralardan ayrılmanız en büyük dileğimizdir. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz de buna yöneliktir. Bu konuda sizler de gayret göstererek, devletimizin ve milletimizin size sağladığı bu güzel imkânları en iyi şekilde değerlendirerek hayata atılacaksınız.Memleketimize, milletimize hayırlı bireyler olacaksınız. Sizlere çok değer veriyoruz” dedi.
Songül Aktaş, Sevgi Evlerinde çocuklara hizmet eden tüm kademelerdeki personele ve koruyucu ailelere teşekkürlerini iletti.
İftar programına;Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’in Eşi Nagihan Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Eşi Sevda Bağlı, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener’in Eşi İlknur Şener ile sevgi evleri ve çocuk evlerinde kalan tüm çocuklar katıldı.