Türk Kızılay’ı Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç başkanlığındaki Türk Kızılay’ı yönetimi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

Türk Kızılay’ı Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç beraberinde Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Hüseyin Can ve Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde kendilerine Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Türk Kızılay’ı Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç ve beraberindekilerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Bağlı, Türk Kızılay’ının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yürüttüğü yardım faaliyetlerinin ve hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ifade etti. Bağlı ayrıca, üniversite olarak her daim Türk Kızılay’ının yanında olduklarını ve bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.  

Türk Kızılay’ı ülke ve dünya genelinde gerçekleştirdiği yardım ve hizmetlerin yanı sıra Nevşehir Şubesinin başarılı çalışmaların da büyük önem arz ettiği belirten Türk Kızılay’ı Başkan Vekili Turunç, bu bağlamda Rektör Bağlı ve yönetimine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Vekili Turunç ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Rektör Bağlı, ziyaret sonunda Turunç’a günün anısına plaket takdiminde bulundu. Turunç ayrıca, üniversite Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.