Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının en kapsamlısı olan Cumhuriyet Meydanı iftarında 1.600 kişi aynı sofrada orucunu açtı.

Çocuk, genç, yaşlı 1.600 yemeğin dağıtıldığı iftara Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe'de katıldı.

Programda konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu senede bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldız: "Bir yandan Ramazan-ı şerifi yaşarken, bir taraftanda geleceğimiz için önemli bir seçime doğru yol alıyoruz. Bu meydan çok şeye şahit, bu meydanda biz şer dışındaki her organizasyonda bir çok etkinliğe imza attık. Bu meydanda dua ettik, halay çektik, namaz kıldık, iftar yaptık, inşallah bu birlikteliğimiz hayırlara vesile olacak. Mesele burda bir olmak beraber olmak. Katıldığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe yanındaki partililer ve İl - İlçe Başkanıyla birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak ramazanlarını tebrik etti. Kısa bir konuşma yapan Menekşe: Böyle bir hayırlı mübarek günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisini tanıttı.  Allah nasip etti Milletvekili Adayı olduk, sizlere hizmet etmek için hizmetkar olmak için adayım. Gücümüz yettiği müddetçe Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibiyle birlikte vekil arkadaşlarımız, teşkilatlarımız ile birlikte Ürgüp ve Ürgüp'e bağlı köylere yakışan hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. dedi.