Karayolları 6.Bölge Müdürlüğü ve Ürgüp Belediyesi işbirliği ile A. Asım Yolaç Caddesinin 700 metre uzunluğundaki yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Altyapı çalışmaları kapsamında Polietilen çelik su borularının ve Kanalizasyon şebekesine bağlı olarak gerekli altyapı çalışmalarının A. Asım Yolaç Caddesi üzerinde tamamlandığını artık asfaltlama çalışmasına sıra geldiğini belirtti.  Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğünün üstün gayretleri ile çalışmaların çok hızlı ilerlediğini dile getiren Belediye Başkanı Yıldız “Karayolları Kayseri Bölge Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Asfaltlama çalışmalarıyla Ürgüp’ü daha modern yollara ve daha sorunsuz şehir trafiğine kavuşturmak istediklerini ifade eden Yıldız, "Altyapı çalışmalarımızla Ürgüp’ün geleceğine yatırım yapıyoruz, 100 Km’lik Su şebekemizin boruları döşenmeye devam ediyor. Altyapı sorununun çözüldüğü yerlerde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.

 

Yıldız, Yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının en az rahatsızlık prensibiyle yapıldığı Asım Yolaç Caddesinde yoğun turist otobüsü trafiği olduğunu, Ulaşımın kontrollü sağlandığını, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine azami dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.