Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, şehit aileleri ve gazi aileleri ile iftar programında bir araya gelerek, onlarla iftar açtı.
Gerçekleşen iftar programına; İlimiz Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin,Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Murat Kalkan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlçe Kaymakamları, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Vali Aktaş ile eşi Songül Aktaş, düzenlenen iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerinin masalarına giderek, bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.
Canlarını, kanlarını bu millet için, vatan için, bayrak için, ezan için, dinimiz için,  bu milletiçin veren aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarıyla beraber olmaktan onur duyduğunu ifade eden Vali Aktaş,“Şehitlerimize, şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize en iyi hizmeti verebilmek için devletin bütün imkânlarını seferber ettik. Sizler için, şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak yine de azdır. Cenab-ı Allah’tan bütün şehitlerimize rahmet,gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.
Şehit aileleri ve gaziler ise devletin her daim yanlarında olduğunu belirterek, Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.