İnsanlık tarihi boyunca temizlik ihtiyacı, hayatın her alanında yer almıştır. Bu ihtiyaç 7’den 70’e herkesin ihtiyacı iken, doğdukları ilk andan beri savunmasız olan bebekler için acil ve sürekli bir ihtiyaç haline gelmektedir. Bu açıdan bakıldığından evlerdeki halılar, koltuklar, yataklar vs gibi bebeklerinizin temas edeceği alanların temizliğine fazlasıyla dikkat edilmelidir. Öyle ki yetişkin ve bağışıklık sistemi kuvvetli olan insanları bile hasta edebilecek halı ve koltuktaki bakteriler, virüsler ve alerjenler savunmasız bir bebeğe çok ciddi zararlar verebilir.

Ailenizin, sevdiklerinizin ve en önemlisi yeni doğmuş bebeklerin sağlığına dikkat etmek amacıyla halılarınızı ve koltuklarınızı düzenli olarak süpürmeli ve birkaç ayda bir kesinlikle profesyonel bir temizlik hizmeti almalısınız. Ancak sağlık açısından ihtiyaç duyulan bu hizmetlerden yararlanırken, sağlığınızı tehlikeye atmamaya da dikkat etmelisiniz. Yani, halı ve koltuk temizliğinde kullanılan kimyasallar sağlık açısından endişe uyandırabilecekken, doğal solüsyonlu temizlik işlemi sağlığınızı güvence altına alacaktır.

Chem-Dry İle Bebeğinizin Ve Ailenizin Sağlığı Güvence Altında Olduğu Test Edilmiş Ve Kanıtlanmıştır
Başta halı ve koltuk yıkama hizmeti olmak üzere birçok temizlik hizmeti ile sektörün lider firması Chem-Dry, kendisine patentli olan Sıcak Karbonatlama Ekstraksiyonunu (HCE) yöntemi ile halıları derinlemesine temizler ve size sağlıklı bir ortam sunar. Bu söylediklerimiz reklam değil, tarafsız laboratuar testlerinde alınan sonuçların yorumlanmasıdır.

Araştırmalar sonucunda Chem-Dry’ın kullanmış olduğu bu yöntem halılardaki alerjenlerin, bakterilerin %98’ini yok ettiği saptanmıştır. Bu sonuç halı ve koltuk yıkama fonksiyonlarında elde edilen en yüksek değer olarak kayıtlara geçmektedir. Bununla birlikte hiçbir kimyasalın kullanılmaması ve The Natural solüsyonların tercih edilmesi, sağlık açısından son derece önemlidir.

Daha Kuru,Daha Temiz Halı ve Koltuklar
Yeni doğan bir bebeğin sağlığını, evdeki halıları ve koltukları Chem-Dry firmasının özel yöntemleri sayesinde temizleterek güvence altına alabilirsiniz. Chem-Dry sizlere bu güvenceyi vermekle birlikte başka avantajlı durumlar da yaratmaktadır. Diğer yıkama yöntemlerine oranla 5’te 1 düzeyinde su kullanan Chem-Dry, halılarınızın 1-2 saat içinde kurumasını sağlamaktadır. Böylece çabucak kuruyan halılarda neme bağlı olarak küf, mantar ve bakteri oluşma riski imkânsızlaşacaktır. Chem-Dry sizlerin, ailenizin ve yeni doğan bebeklerinizin sağlığını her şeyden önce tutarak bugünkü statüsüne ulaşmaktadır.

Chem-Dry Doğal Solüsyonlar İle Bebeklerinizi Korur
Chem-Dry halı ve koltuk temizligi yöntemlerinden kesinlikle toksin içeren kimyasal solüsyonlara rastlanılmaz. Kimyasal maddeler içeren ürünler yerine tamamen doğal içerikli ve daha etkili bir temizleyici olan The Natural kullanan Chem-Dry sizlere en iyi imkânları tanımaktadır. İçeriği FAD onaylı olan bu doğal solüsyonlar sayesinden halılar ve koltuklar daha temiz hale gelir ve böylece yeni doğan bebeğinizin sağlığını güvence altına alabilirsiniz. Chem-Dry firmasının sunmuş olduğu halı ve koltuk yıkama hizmetinden yararlanmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için https://www.chemdry.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.