Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve Belediye Başkanı Ercan Ertaş , Kontrollü Sosyal Hayatın ilk gününde ilçe merkezinde faaliyetlerine tekrar başlayan, kahvehane, kıraathane ve çay bahçelerini gezerek Covid-19 Rehberinde yer alan kuralları hatırlattılar ve esnaflarımıza bol kazançlar dilediler.

Ülke genelinde olduğu gibi, Acıgöl İlçesinde de Korona virüsü nedeniyle faaliyetlerine geçici süreliğine ara verilen Kahvehane, Kıraathane, Kafe, çay bahçesi ve lokantalar normalleşme süreci ile yeniden faaliyetlerine başlaması nedeniyle işletme sahiplerini, İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve Belediye Başkanı Ercan Ertaş ziyaret ettiler.

Ziyarette esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar dileklerini ileterek Sağlık Bakanlığı tarafından işletmeler hakkında yayımlanan tedbirler ile ilgili bilgiler verdiler.

Ayrıca Acıgöl Belediyesi tarafından bu işyerlerine gelecek müşterilerin ellerini dezenfekte yapmaları ve virüse karşı tedbir amaçlı kullanılmak üzere 14 Kuralın yazılı bulunduğu El Dezenfekten Standı hediye edildi.