Acıgöl ilçesinde Muhtarlar günü dolayısıyla düzenlenen program da ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Topaç Köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı tarafından Çayırlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Paltacı ve Bahçeli Mahallesi Muhtarı Adem Yurdusev ile birlikte muhtarlık çelengi Atatürk anıtına sunuldu.Çullar Köyü muhtarı Kani Yiğit'in günün anlamına ilişkin konşması akabinde program son buldu.

Muhtarlar günü programına; Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ, Karapınar Belediye Başkanı Yasin GÜNEŞ, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan SELVİ, İl Genel Meclis Üyeleri Metin Vural ve Fatih TEKEÇ katıldı.

Çelenk sunma programından sonra Kaymakamımız Sayın Doğukan Koyuncu mahalle ve köy muhtarlarını konferans salonunda kabul ederek muhtarlar gününü tebrik etti.

ACIGÖL'DE KÖY VE MAHALLE MUHTARLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Sayın Kaymakamı Doğukan Koyuncu, 19 Ekim Muhtarlar Günü programı sonrası Acıgöl İlçesi köy ve mahalle muhtarlarına Covid-19 salgını süresince Vefa Sosyal Destek Grubunda yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür belgesi verdi.