AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ile birlikte Ak Parti’nin TBMM’de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı haftalık grup toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ve haftalık konuşmasını gerçekleştirdiği AK Parti Grup toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'de katıldı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen ve gündemin sıcak maddelerinin görüşüldüğü AK Parti grup toplantısına katılan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı  Sayın Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile Uçhisar kasabasında gerçekleştirilecek olan projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "‪Kahraman milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan, milletimizin evi gazi TBMM’ye AK PARTİ Haftalık Olağan Grup Toplantımız için teşrif ettiler.‬ Cumhurbaşkanımıza, Nevşehir’imizin selamlarını ve dualarını arz ettik" dedi.‬