Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'da çalışmalarını aralıksız sürdüren AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,  Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Kırıkkale, Sivas’ta görev yapan AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada AK Partili Belediye Başkanlarına yaptığı konuşmasında; " İstanbul'un aydınlık yarınları için Bizim için artık vakit, İstanbul vaktidir. Allah’ın izni ile Milletvekili, bakan, başbakan, Meclis Başkanı olarak görev yapan ve ülkemize önemli hizmetlerle buluşturan sayın Binali Yıldırım’ı kazandıracağız” dedi. 

Milletvekili Açıkgöz; "23 Haziran'da İstanbul'da sandığa gidiyoruz.  İstanbul sadece sıradan şehirlerden bir şehir, beldelerden bir belde değildir. İstanbul bir inancın, bir medeniyet anlayışının simgesidir, başkentidir. Peygamber muştusuyla çağ atlayan şehir İstanbul için 23 Haziranda Şehrin “emirini” değil, “eminini” seçeceğiz! Daha evvel bu yüce şehre hizmet etmek 1994 yılında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a nasip olmuştur. Onun belediye başkanı olmasıyla İstanbul medeniyet yürüyüşüne kaldığı yerden daha güçlü olarak yeniden başlamıştır. Yine hafızaları tazelersek o dönemde İstanbul, sadece çöp dağlarından, çamurdan, çukurdan kötü belediyecilikten kurtulmadı. Dahası İstanbul, ecdadımızın bize bıraktığı tarihi mirasa sahip çıkan bir ruhla yeniden tanıştı. İstanbul, bu ruhla 25 yıl yönetilmiştir. Şimdi yeni bir 25 yılın kapısını Binali Yıldırım başkanımızla birlikte açacağız. Ve İstanbul, Binali Yıldırım ile şahlanışına devam edecek. Binali Yıldırım 24 Haziran sabahı bu şehrin, şehriemini olacak İstanbul ve Türkiye kazanacak." dedi.