AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz"21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü"  dolayısıyla bir kutlama mesajı 
yayımladı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesleği onurlu bir şekilde icra etmektedirler. Basın özgürlüğünün yanı sıra, kamu vicdanının da yılmaz savunucu olan gazetecilerimizi bir kez daha kutluyorum.

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde ve sonrasında büyük bir basiret gösteren yerli ve millî basınımızı, bu olayda büyük bir vatanseverlik göstererek vatandaşlarımızın haber alma hakkını fedakârca sağladıkları için kutluyorum ve teşekkürleri bir borç biliyorum. Ayrıca ilk andan beri vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan Nevşehir’in darbe girişimine karşı dik duruşunu dünyaya servis eden Nevşehir'imizingüzidegazetecilerine ve basınmensuplarımıza, şahsım ve milletimiz adına şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum.

Basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki ve ilimiz Nevşehir'deki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda gece gündüz demeden emek harcayarak; ilimizin ve ilçelerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, saygılarımı ve muhabbetlerimi sunarım.
 

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi