Fikri temelleri Merhum Alparslan Türkeş tarafından atılan ve 1989 yılında fiili olarak kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) kamuda çalışan Ülkücülerden Oluşuyor. Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz olan TÜRKAV yoğun çalışmalarına ülke çapında devam ediyor.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı TÜRKAV Nevşehir Başkanlığına atanan

Agah Bahadır Ceylan, öncelikle kendisini bu göreve layık gören Genel Başkan Ebubekir Korkmaz’a teşekkür ederek, atanma kararı sonrası yazılı bir açıklamada bulundu. Ceylan’ın açıklaması şu şekilde oldu;  “Nevşehir Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı TÜRKAV Başkanlığına Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz Bey’in takdiri ve tensipleri ile atanmış bulunmaktayım.

Fikri temelleri Merhum Alparslan Türkeş tarafından atılan ve 1989 yılında fiili olarak kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) kamuda çalışan Ülkücülerden oluşmaktadır.

Büyük Önder Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in gösterdiği öğretiler ışığında yetişen Ülkücüler olarak, devleti kuran fikrin ve yaşatan ülkülerin sahibiyiz. Yüce Rabbimizin izniyle bunu ilelebet yaşatacağız.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin geleceğin Türkiye’si için çok önemli adımlar attığı bu dönemde gösterdiği hedefe yürümek için devletinin yanında olan ülkücü kamu çalışanları her zaman yerini bilmiştir ve bu duruş milletin vicdanında takdir ile karşılanmıştır.

Ülkemize karşı dışarıdan ve içeriden yapılan her türlü saldırıya karşı duruşumuz bellidir. Dava arkadaşlarımızla büyük bir dayanışma içerisinde olacak, bu dayanışmayı geleceğin güçlü devlet yapısı içinde çok iyi değerlendireceğiz. Devleti dolayısıyla milleti sömürme aracı olarak gören zihniyetle mücadelemizi demokratik yollarla bu unsurlar bitene kadar devam ettireceğiz.

Üzerimize yüklenen bu kutlu görevi yerine getirmemizde yardımcı olacak gönlü Türk ve Türkiye sevdasıyla dolu herkese kapımız açıktır. Devletin, milletin adaletle yönetilmesi birinci vazifemizdir. Bu vazifemizi yerine getirirken bize güvenenleri utandırmamak için elimizden geleni yapacağız. Devletin Asil Evlatları, Devletinin Milletinin emrinde ve yanındadır.”

Yeni Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Nevşehir İl Başkanı Agah bahadır Ceylan ve yönetimin bir basın açıklaması bekleniyor.

Agah Bahadır CEYLAN Kimdir?

1978 yılında Nevşehir'de doğmuştur. İlkokulu Mihriban Emin Gülen İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini Nevşehir Lisesinde tamamlamıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

2000 yılında sahibi olduğu Bahadır Mühendislik Bürosu ile çalışma hayatına başlamıştır. 2002 - 2004 yılları arasında Kırşehir Belediyesi ve 2004 - 2009 yılları arasında Nevşehir Belediyesinde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapmış ve Nevşehir’de Kültür Merkezi, Şehir Terminali, Karayolları 67. Şube Şefliği gibi önemli projelere imza atmıştır.

2009 - 2014 yılları arasında Nevşehir Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında Kurucu Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. Üniversite yerleşkesinin büyük çoğunluğunda emeği ve hizmeti olmuştur. İnşaat Yüksek Mühendisi Ceylan, halen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görev yapmaktadır. 1998 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı emrinde Bilgi İşlem Merkezinde çalışmalarda bulunmuştur. Türk Yerel Sen ve Türk Eğitim Sen üyelikleri bulunan Ceylan, 2016-2017 yıllarında TÜRKAV Nevşehir yönetiminde görev almıştır.  Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığında eğitim çalışmalarına katılmaktadır.