Belediye Başkanı Rasim Arı, Ağrı’dan gelerek TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde Kapadokya Bölgesini gezen TÜGVA’lı 80 genci misafir etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’nin bulunduğu ziyarette konuşan Ağrı TÜGVA İl Temsilcisi Abdulkadir Toğrul,  gençlere yönelik çalışmalarını ve söylemlerini yakından takip ettikleri Başkan Arı’ya gençlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Nevşehir’de çok iyi misafir edildiklerini ve şehri çok beğendiklerini kaydeden Toğrul, “Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı’nın sosyal medya üzerinden gençlere verdiği mesajları ve onlar için yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Sadece Nevşehir gençliği değil Türk gençliği için verdiği destek bizleri çok mutlu ediyor ve gelecek için umutlandırıyor. Nevşehir’deki gençlerinde kendilerine gösterdiği yakınlıktan dolayı bir ağabey olarak gördüğü başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ağrı’dan gelen Lise ve Üniversite öğrencilerini TÜGVA’nın organizasyonu ile Nevşehir’de misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Rasim Arı ise, “Şehrimizdeki gençlerimize seçimlerden önce şehrimizi onlarla birlikte yöneteceğimize dair söz verdik. Seçildikten sonra da yaptığımız açıklamayla bu şehirde kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık uygulayacağımızı duyurduk. Yerel hizmetlerde gençlerin fikirlerine ve sahadan bize iletecekleri bilgilere değer veriyoruz. Önerileri ve fikirleri değerlendirmede titiz davranıyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak gençliğin enerjisinden her zaman yararlanacağız. Gençler aynı zamanda bizim enerji kaynağımız. Onlarla çeşitli ortamlarda sürekli bir araya geliyor ve zaman geçiriyoruz.” dedi.

Misafir ettiği öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Arı, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyarette gençlerle makamında öz çekim yapan Arı, onlar için kitap imzaladı.