AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ilçe ve belde belediye başkanları Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, ilçe ve belde başkanları ile partinin çeşitli kademelerindeki yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri törende AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, parti yöneticilerinin ve vatandaşların bayramını kutladı.  Törende, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Davanın, AK Gönüllüleri, Aziz Hemşerilerimizle, AK Parti Nevşehir Teşkilatımızla bayramın sevincini ve bereketini paylaşıyoruz. “Türkiye’de tek bir lider var ümmetin de umudu Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’dır, milletimizin partisi de AK parti’dir. Biz, birlikte Türkiye’yiz.” dedi. 

Açıkgöz'ün Bayramlaşma konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ!