AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar beraberinde, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve İl SKM Başkanı Mehmet Cingil ile tarihi seçim öncesi bir takım ziyaret ve koordinasyon toplantıları yapmak üzere İstanbul’a gitti.

AK Parti Genel Merkezi, YSK’nın İstanbul seçimlerini yenileme kararı alması üzerine, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde başarı sağlayan taşra teşkilatlarının İl Başkan ve yöneticilerini İstanbul’a davet etti. Bunun üzerine Nevşehir tarihinde Yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atan ve Türkiye’de ilk beşe giren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet İstanbul’da bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'e, makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Yanar ve beraberindeki heyet, Nevşehirli değerli hemeşehrimiz Kazım Tekin’den İstanbul’da yaşayan Nevşehirli vatandaşlar hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve İl SKM Başkanı Mehmet Cingil, burada son olarak İstanbul İl Emniyet Müdürü Nevşehirli Dr. Mustafa Çalışkan ve ardındanda Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı makamında nezaket ziyareti gerçekleştirerek, bir süre görüştü.

AK Parti İl Başkanı Yanar, İstanbul seçimleri öncesi küçük bir değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yaptıklarını belirterek; “İstanbul seçimlerimiz öncesi yeniden İstanbul’u ziyaret ederek, buradaki hemşerilerimiz ve hemşeri derneklerimiz ile bir araya geleceğiz. Bugün burada yapacağımız  faaliyet ve toplantılarımız öncesi ön görüşmeler yapmak üzere bir takım ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdik. Bayramdan sonra yeniden İstanbul’da olacağız” diye konuştu.