Sanatçı Deniz Sertbakan’ın hat ve tezhip eserlerinin sergilendiği serginin açılışına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, çok sayıda daire müdürü, STK Başkanları ve yöneticileri katıldılar.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, geliri Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığına bağışlanacak olan sergiden 250 TL’lik bir portre alarak Kızılay’a bağışladı.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Bakan Yardımcısı Aksu, Vali Aktaş, Milletvekili Açıkgöz, Belediye Başkanı Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı ve serginin açılışına katılanlara teşekkür etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Kızılay Nevşehir Şubesi yararına tertip edilen Sanatçı Deniz Sertbakan'ın hüsn-ü hat ve tezhip sanatı 1. kişisel sergisinin açılışını hazirunumuzla gerçekleştirdik.‬ ‪Hayırsever sanatçımıza, emekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Forum Kapadokya AVM’de Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı yararına tertip edilen Sanatçı Deniz Sertbakan’ın hat ve tezhip sergisinin açılışına da katılan Bakan Yardımcısı Aksu'da, burada STK Başkanları ve yöneticileri ile hasbihal etti. Aksu, Rasim Başkanın döneminde her türlü spor ve gençlik yatırımı yapma vaadinde bulunarak;"Rasim Başkanın döneminde Nevşehir bambaşka bir çehreye kavuşacak" dedi...