Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, İl Merkezine bağlı Özyayla Köyü Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Kur’an Kursu Öğreticisi Firdevs Adıyaman tarafından Buket Çiçekle karşılanan Songül Aktaş, Kur’an kursu öğrencileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, kursta bulunan öğrencilerle bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinde; kurs öğrencileri tarafından okunan Yasin-i Şerif’i, manaları ile birlikte namaz sureleri ve Hadis-i Şerifleri dinleyen Songül Aktaş, öğrencileri ve bunları yetiştiren kurs öğretmeni Adıyaman’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

Okunan Yasin-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’in duasını ise İl Müftü Yardımcısı Nurcan Solak yaparak, tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye etti.

Kur’an Kursu öğreticisi Adıyaman ve öğrencileri, Songül Aktaş’ı kurslarında görmekten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Songül Aktaş’ın ziyaretlerinde; İl Müftü Yardımcısı Nurcan Solak ile İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün eşi Şükran Öztürk eşlik ederken, Kur’an Kursu Öğreticisi Firdevs Adıyaman ve öğrencileri de hazır bulundu.