Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da yaşayan Nevşehirliler ile bir araya geldi. Buluşmada gurbetteki Nevşehirliler AK Parti Adayı Yıldırım’a destek sözü verdi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul’da 23 Haziran’da yapılacak olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri öncesinde İstanbul’da yaşayan ve bayram tatili için Nevşehir’de bulunan hemşerileri ile buluştu. İstanbul’da yaşayan Nevşehirlileri belediye başkanlığı makamında misafir eden Arı, hem hemşerileri ile hasret giderdi büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için Binali Yıldırım’a destek sözü aldı.

Seçimler öncesinde İstanbul’da yaşayan Nevşehirliler ile istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Haziran’daki seçimlerde AK Parti Adayı Yıldırım’ın galip gelerek İstanbul’u 2023 yılına hazırlayacağını söyledi. AK Parti iktidarları döneminde İstanbul’a yapılan yatırımların ve AK Parti belediyeciliğinin farkının asla göz ardı edilemeyeceğini kaydeden Arı, İstanbul seçmeninin seçimlerde doğru kararı vererek Binali Yıldırım gibi Başbakanlık yapmış bir ismi büyükşehir belediye başkanlığına getireceğine olan inancını yeniledi.

İstanbul’da yaklaşık 100 bin Nevşehirlinin yaşadığını hatırlatan ve İstanbul’da yaşayan tüm Nevşehirlilere Binali Yıldırım’ı desteklemeleri çağrısında bulunan Arı: “İstanbul'un aydınlık yarınları için Binali Yıldırım’ı büyükşehir belediye başkanı yapacağız. Bu konuda hemşerilerimin duyarlı yaklaşımı beni son derece mutlu etti. İstanbul’da hak yerini bulacak ve İstanbul AK Parti belediyeciliği ile dev projelerle büyümeye devam edecek. İstanbul ve Türkiye'nin yönetimi çok önemli. 23 Haziran'da yenilecek seçimde İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın sandıklardan farklı şekilde çıkacağına inanıyorum. Çünkü seçmenimiz de birçok gerçeği görme imkanı buldu.” dedi.