Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçenin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde Kızılırmak kenarında , çevre yolu kavşaklarında, orta refüj ve göbeklerinde diktiği mevsimlik çiçeklerle Avanos'u çiçek bahçesine dönüştürüyor.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş'ın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler, daha güzel, daha yeşil bir Avanos hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra mevsimlik çiçek dikimi, çim biçme, budama ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Yaşanabilir modern bir ilçe olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da ilçemizi marka bir ilçe haline getirmektir. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları ilçemizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek."dedi.