Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner köy denetimleri ve ziyaretleri kapsamında İğdelikışla, Kuyulukışla ve Altıpınar Köylerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini İğdelikışla köyüne yapan Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner’e Kaymakam adayı Ayhan Kalaycıoğlu eşlik etti. İğdelikışla köyünde köy muhtarı Halil Çelik ve İğdelikışlalı vatandaşlarımız tarafından karşılanan Avanos Kaymakamı, köy muhtarından köydeki mevcut durumla ilgili bilgi alarak daha sonra köy sakinleriyle bir araya geldi. İhtiyaç ve talepleri dinleyen Avanos Kaymakamı muhtarlık ve diğer kamu binalarında yaptığı incelemeler sonrasında köyden ayrılarak bir sonraki denetim ve ziyaret programı kapsamında Kuyulukışla köyüne geçti.

Burada köy muhtarı Fahrettin Türkyılmaz ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner, köy muhtarından bilgi alarak ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Son olarak Altıpınar köyünü ziyaret eden Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner’i burada köy muhtarı Yusuf Göksu ve Altıpınarlılar karşıladı. Köy hakkında bilgi alarak sonrasında vatandaşlarımız ile bir araya gelen Avanos Kaymakamı talepleri dinledi. Ziyaretler sırasında köyde yapımına devam edilen taziye evinde incelemelerde bulunan Avanos Kaymakamı köy muhtarından bilgi alarak sonrasında köyden ayrıldı.