Kavak Belediyesi tarafından, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üçüncü etap depo yolllarına parke taş döşenme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

Kantar mevkiinde depo yollarının parke taş döşeme çalışmalarının tamamlanamasının hemen ardından kasaba içinde parke taş döşeme çalışmalarına geçileceği ifade edildi.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, "Kasabamızda yürüttüğümüz parke taş döşeme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın ayağı yazın toza, kışın ise çamura değmeyecek" dedi.

"Tek derdimiz var Kavaklı vatandaşımıza hizmet etmek"

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, "Tek derdimiz var vatandaşlarımıza hizmet etmek. Hemşehrilerimizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz" dedi.

Kavak kasabasında bu yıl içerisinde toplamda 60 Bin metre kare parke taş döşeneceğini ifade eden Belediye Başkanı Feridun Bağcı; "Depo yollarında ve mahalle aralarında toprak yol, bozuk yol kalmayacak. inşallah." dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bağcı,  Parke taş döşeme çalışmalarımız şuan Kantar mevkiinde devam ediyor. Bu bölgenin de tamamlanmasıyla birlikte depo yollarının parke taş sorunu büyük ölçüde ortadan kalkmış olacak. Tüm kasaba halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Toza ve çamura veda

Vatandaşların kilit parke taşı yatırım programından çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Feridun Bağcı, "Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağını yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için çalışmaya devam ediyor. İhtiyaç olan tüm yollarımıza kilit parke taşı döşemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Vatandaşlar Başkan Bağcı'ya teşekkür etti.

Yapılan çalışmalar vatandaşları oldukça mutlu ederken, Bölge depo sahipleri yapılan çalışmalardan dolayı Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya teşekkür ettiler.