Bakan Yardımcısı Sayın Aksu’nun incelemelerine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı da eşlik etti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi, Sporcu Fabrikası ve Gazi Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Sayın Aksu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ünlüer’den spor merkezlerinin durumu ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Vali Aktaş, Bakan Yardımcısı Sayın Aksu’yu Nevşehir’de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine günün anısı olarak, Kapadokya bölgesi el sanatları ürünlerinden Hitit Halkalı takdim etti.

Akabinde; Bakan Yardımcısı Sayın Aksu ile Vali Aktaş, Nevşehir Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile öğle yemeği programında bir araya geldi.

Programa; AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve STK Temsilcileri katıldı.

Programda; Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile görüşen Bakan Yardımcısı Sayın Aksu, istek ve taleplerini dinleyerek, istişarede bulundu.