Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe, halkla bir arada, şeffaf belediyecilik anlayışı içinde görevini sürdürmeye devam ediyor.

Mekân, zaman kavramına bakmaksızın her fırsatta, halkın sorunlarını dinleyen Başkan Aksoy, hemşehrilerinin hem gönüllerini alıyor, hem de istek ve dileklerini dinliyor.

Engel yok...

Sosyal belediyecilik kapsamında engelli bir vatandaşı evinde ziyaret eden Başkan Aksoy, onunla sohbet edip derdini dinledi. 

Çeşitli ziyaretleriyle Derinkuyulularla sürekli bir araya gelerek gönül kapılarını çalmaya devam eden Başkan Aksoy "Derinkuyu Belediyesi olarak her hemşerimizin yanındayız, her talep ve öneriyi dikkat alıyoruz. Onların dertlerini dinleyip çözüm üretmek ve yardımcı olarak insanlarımızın hayır duasını almanın herşeye bedel olduğunu düşünüyorum  " dedi. 

Hayır dualarını almak herşeye bedel...

Ramazan ayında anlamlı bir ziyarete daha imza atan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Bir birini seven insanIar için engeIIer bir tatIı tebessümden ibarettir. Memleket işi Gönül işi diye çıktığımız bu kutlu yolda gönülleri fethetmeye devam ediyoruz. İlçemiz Demirci mahallesinde ikamet eden engelli Yaşar Kabak kardeşimizi ziyaret ederek dertlerine derman olmak için gayret ediyoruz." dedi.