Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' programına konuk oldu.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, 'Kariyer Günleri' programda kendi hayatından kesitlerin yanı sıra İmam-Hatip Okullarının Türkiye'deki etkileri üzerine bahsetti. Başkan Aksoy, "İmam-hatipli olmak önemlidir ama daha da önemlisi o ruhu taşıyabilmektir. İmam-Hatipli olmayıp o ruhu taşımak bence daha çok önemlidir. 50 yılı aşkın zamandır bu ülkede milli ve manevi değerlerle dolu insanlar yetiştiren bu okulların kıymetini bilmeliyiz. Toplumumuzun örnek insanlarını yetiştiren bu güzide okulların geldiği noktayı Sayın Cumhurbaşkanımızla görmekteyiz. Toplumda örnek teşkil eden öğrencilerimizin hayatın her alanında başarılı olmasını temenni ederim" dedi.

Proğramın ardından açıklamada bulunan Başkan Aksoy, "Kariyer Günleri Çerçevesinde Bugün Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerimizle "İmam Hatip Nesli” konulu söyleşi gerçekleştirdik. Bu proğramı düzenleyen okul idaresine teşekkür ediyor, öğrencilerimizede başarılar diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Muat Demirtaş tarafından Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a günün anısına plaket takdim edildi.